Here another story

My photo
Life is a journey towards knowing Allah The Almighty and learn to change to be a better servant of Him . InshaaAllah

Dar-links

Wednesday, April 4, 2012

I am socially awkward

Assalamualaikum

Perasaan malu tu mestilah kena ada dalam setiap hati manusia . Tapi mak cakap aku ni malu tak bertempat . Sana segan sini segan. Especially depan lelaki . Mak kata kalau malu kat seseorang tu mesti kau ada perasaan kat dia . Thing is , not only that , dengan orang jual goreng pisang pun aku malu , dengan orang kat stesen minyak pun aku malu , dengan budak promoter laki pun aku malu. I dont like them but dont know why I feel so awkward .

Nanti dekat Uni , aku nak berubah . Taknak aku malu malu dah . Haih .

No comments:

updated