Here another story

My photo
Life is a journey towards knowing Allah The Almighty and learn to change to be a better servant of Him . InshaaAllah

Dar-links

Friday, May 25, 2012

#Sugar

Alhamdulillah , kami dapat uni dan course yang sama , Uitm Puncak Alam , asasi sains . Alhamdulillah . Thanks Diyana for everything . Aku harap kita boleh study sama sama dekat Uitm sana , dapat pointer tinggi InsyaAllah , sambung degree dalam course yang baik dan grade sama sama macam ni lagi . InsyaAllah . Dan doaku juga mengiringi kawan kawan perempuan dan lelaki ku yang lain . Semoga kita semua berjaya dunia dan akhirat . Amin Ya Rabbal Alamin :) May Allah bless . Amin

Ni coincidence betul , I saw someone . EH waitzz was he looking at me ?


Ni pulak kawan aku , Akir . Okay actually , masa form 2 , dia ni crush aku . HAHAHAHA okay lawak . Hahahaha zaman myspace . Tapi aku sebenarnya berhutang budi kat dia sebab haritu aku tengah mood tak stabil . Lepas tu segala bagai aku luahkan kat dia pasal seorang lelaki ni.

Seriously , Akir thank you for your advice and your help . Haha teringat ayat kau - 'Bahu aku sudi mendengar'. Dan dia ni UiTM Puncak Alam jugak ! Sama dengan aku haha . Harap dapat grade sesama lagi macam ni dow !
Tamatlah sudah zaman persekolahan . Hari graduasi sekolah yang sangat memorable :') Semoga kita semua dapat ijazah dan grade sama sama lagi . InsyaAllah . Amin . Amin ya rab :)

No comments:

updated