Here another story

My photo
Life is a journey towards knowing Allah The Almighty and learn to change to be a better servant of Him . InshaaAllah

Monday, October 15, 2012

#So long~

Assalamualaikum
Ya Allah it has been awhile :D Hi stalker hi everyone ! How are you doing ? I hope everyone is good . InsyaAllah

Okay semester 1 has ended ! Alhamdulillah bak kata ayah 'walaupun balik setiap minggu tapi berjaya juga dila habiskan satu sem' hahaha . Serious penat , few months back full with classes , books , study , assignments , tutorials , revisions , and tangga . #Eh

Hahaha tangga yang penat sebenarnya tapi kat palam , tangga tu lah the one and only source of exercise for me . Kalau tak memang berat badan naik sebab makan banyak kat sana hmmm belajar sikit pastu makan pastu belajar balik lepas tu makan balik . Haizz

Okay so now tengah cuti sem , i want to let my body and brain rest . I want do what I like . I want to go shopppppping ! Lama tak shopping ya knoww :3 and I want to draw :3

Anyway I miss Palam so much . I dont know why padahal sebulan je cuti then jumpa dorang balik :) Aku macam sayang sangat dekat palam ya Allah Alhamdulillah lagi lagi dekat roomate dengan housemates aku . Rindunya . Alhamdulillah Allah bagi kawan kawan yang sekepala :)

One day before balik rumah , housemate cakap 'macam manalah perasaan nanti bila dah habis sem 2 nanti , sem 1 ni semua balik tapi nanti jumpa balik , sem 2 semua balik dan tak jumpa jumpa lagi ' . Serious tersentap bila Wani cakap macam tu

I just ya Allah I dont want to think about that . Aku harap Allah lambatkan masa supaya aku dapat belajar lama sikit dekat palam with them :' So much of good memories with them :' I love you PALAMIANS . Take care . Btw enjoy your semester break :) Assalamualaikum .

We'll meet again another one and a half month :) And I want to spend time with my buddies too during this break ! Lets hang out girls !

Will update more about palam :p see you soon . Assalamualaikum again

(bawah ni gambar before and after packing . Haha bilik bersepah oh , kalau kat rumah memang dah kena sound dengan mak)

No comments:

updated