Here another story

My photo
Life is a journey towards knowing Allah The Almighty and learn to change to be a better servant of Him . InshaaAllah

Dar-links

Friday, April 12, 2013

R3401 . Memories



 HOUSEMATES








Housemates . I never have one before . I never live/stay together with my friend . Not from a boarding school , just an ordinary budak sekolah harian yang datang sekolah pukul 7 pagi dan balik pukul 1 petang . Never knew how it feels like to stay with other people who are not our family . And now I know . It was the best memory ever . To have such housemates . Alhamdulillah


 
First time I know them , a bit awkward  . Bila terjumpa dorang dalam tandas , rasa macam nak speed mandi gosok gigi semua sebab tak tau nak cakap apa. Tapi bila nampak senyum je lah . Jet jet  friendly je tu .
Tak sangka masa orientation week , kita tak pernah turun sama sama kan even satu rumah . Nampak tak betapa sombongnya masing masing waktu awal awal dulu . Haha . But day by day , we knew each other . We talked about random stuffs and laughed , that makes us even closer . They are not only my housemates , but more than that . They are my sisters , teachers , jokers and everything .

Bila nak buka puasa , makan sama sama .

Bila nak dekat exam , sorang jadi cikgu ajarkan sampai faham .

Bila bosan , kumpul satu bilik , borak pasal mamat mamat kat palam .

Bincang kenapa mamat engine nampak lagi manly dari mamat sains . padahal sama je .

Bila borak pasal crush, masing masing dengar sampai satu rumah kenal biodata mamat tu .

Bila ada ceramah agama , plan turun ramai ramai .

Bila sorang tengah sedih , ramai ramai pujuk .

Bila ada birthday girl dalam rumah , masing masing sibuk pikir nak buat surprise.

Bila nak makan . Wani buat pengumuman untuk turun macam warden polis wataniah















 
Banyak sangat benda kitorang buat sama sama . Its just too many . Too many . So hard to forget . They gave me nicknames – Pou , Captain Nip , Poopina. And I will remember these-full-with-meaning-nicknames J They are too kind . Allah maha baik bagi aku housemates macam dorang . I love them very much . Ya Allah deep in my heart , I want them to be my housemates again masa degree nanti InshaaAllah , who knows kan kita sama rumah lagi ?

 Wani's wallpaper :') 

I never thought even for once that we could be this close . Very close L And yes , one year is so not enough . I thought I was the only one who cares about them , who loves them so much . But I know I was wrong when one day , minggu terakhir dekat palam , tiba tiba semua nangis dekat ruang tamu . We all cried because we know it was our last week at Palam and we will say goodbye to each other soon .
I love you girls . Enough said .

And the picture above is our last picture together before everyone left UiTM Puncak Alam .The hardest goodbyes . May our dream comes true girls . InshaaAllah Amin ya rabbal alamin . And may we meet again one day . Dengan Izin Yang Maha Esa . Amin. Assalamualaikum

No comments:

updated