Here another story

My photo
Life is a journey towards knowing Allah The Almighty and learn to change to be a better servant of Him . InshaaAllah

Dar-links

Tuesday, June 11, 2013

Rasa rindu yang ku ungkap dalam kata

Assalamualaikum

Bila aku cakap aku rindu palam , orang suruh aku apply course yang ada dekat Palam untuk degree nanti . Bukan . Thats not what I meant

It wont be the same

Aku rindu memory dekat Palam , aku rindu kawan kawan aku , rindu nak pergi solat kat surau and turun dengar ceramah agama dengan housemates aku , rindu nak dengar classmates aku panggil aku Datin walaupun aku benci sangat panggilan tu , rindu nak dgr lawak dorang , rindu nak gelak and borak sama sama dengan housemates and classmates .

Rindu .

Rindu sangat .

Sangat sangat.

Kalau masa degree nanti , aku apply kat Palam .. It wont be the same like asasi . Dan aku rasa aku akan lagi sedih bila datang sana ,semua dah berubah . Apa guna aku apply sana tapi tiada housemates aku yang dulu , tiada classmates aku yang dulu . Bila pandang tempat yang pernah aku makan , lepak dengan kawan aku -kosong . Apa guna ?

Lebih baik aku apply university lain , at least aku tak sedih sangat . InshaaAllah

Alhamdulillah for the good memories ya Allah , but I miss all of them , all the Palamians 2012/2013 :')

Assalamualaikum


No comments:

updated