Here another story

My photo
Life is a journey towards knowing Allah The Almighty and learn to change to be a better servant of Him . InshaaAllah

Dar-links

Thursday, March 6, 2014

Manly


Okay ni gambar suami I . Hahahahah handsome benau suami aku  . Haha K . This picture is not mine , taken from somewhere I dont remember . 

Aku ada sorang kawan ni . Kalau dulu kat Shah Alam , bila dengar je bunyi motor bikes vroom vroom  , kepala dia mesti berpusing . Kemain excited nak tengok tuan empunya motor bikes . Tak pasal pasal aku pun sama excited . Lol . Adrenaline rush terus bila motor bikes lalu depan kitorang . Kenapa nampak macam macho eh kalau siapa bawak motor bikes / scrambler ni? Kalau pakai full set dengan helmet dan jacket lagi lah . Cair tahap 100C aku hahaha . Padahal tak tahu rupa bikers tu macam mana . Entah entah orang tua kan . Nauzubillah . Aku nak lelaki bujang . Amin :D

Kesian kawan aku tu , kat Somban 3 takde mamat bawak motor bikes lah ~ HAHA 


No comments:

updated