Here another story

My photo
Life is a journey towards knowing Allah The Almighty and learn to change to be a better servant of Him . InshaaAllah

Dar-links

Tuesday, July 28, 2015

Raya 2015



Assalamualaikum . 

Sorry late , but Selamat Hari Raya Aidilfitri and Maaf Zahir Batin to everyone who knows me , sorry for all my wrongdoings and everything . May Allah bless us on this month . InshaaAllah . 


So this is one of my raya pictures with my family and relatives on my mom's side . Sorry for my veghii excited face . Muka excited itu perlu ya anak anak . 


First day of raya was so tiring  ! I managed to wear my baju raya for only an hour lepas tu tukar baju rumah semula sbb kena tolong kat dapur -__-" 


Lepas tu ramai pulak tetamu nenek datang on that day yelah first day raya kan . Dengan memasing pakai baju bergelimapan ....


Dan aku ? ._.


Dengan seluar besar ,tshirt dan selendang tak semenggah on-the-first-day-of-Syawal ....


Pastu ada pulak makcik yang tegur , "Cantik baju raya awak" . K makcik k . Nasib baik takde yang tanya aku , "Ni bibik ke?" . Kalau ada yang cakap camtu , aku tahan bas depan kampung tu balik KL . Hurhur ~


But overall my raya was great ! Alhamdulillah . Best sangat duduk kampung . Seronok ! 


A good memory to keep :) 


Till then . Assalamualaikum 





No comments:

updated