Here another story

My photo
Life is a journey towards knowing Allah The Almighty and learn to change to be a better servant of Him . InshaaAllah

Dar-links

Friday, September 9, 2016

First week

Assalamualaikum .
 
Alhamdulillah , done for 1st week of internship . 13 weeks more . And next Monday and Friday are public holidays so yay cuti lagi (aku ni dari zaman sekolah ke zaman uni sampai zaman intern asyiklah tengok kalendar mengira cuti hoho - cuti is life!)

So for my 1st week of intern ni ok lah . Cannot say lah how tired I was during first and second day , maybe because first time bekerja -.-  Tapi ok lah lama lama (InshaaAllah semoga akan terus ok !)

Paling kelakar benda yang paling aku tak suka iaitu membaca & mengisi borang , dan benda tu lah yang aku kena buat masa intern ni . Siap kena isikan borang untuk customer lagi =_=  

Ye itulah hakikat seorang student praktikal . Selain makan sengsorang kat kafe >_< Dan rasa lebih selekeh berbanding masa dekat uni dulu sebab malas nak touch up . 

But Alhamdulillah so far ok . And Alhamdulillah , the staffs pun ok . 

Ok thats all . See ya when I see ya ! 



No comments:

updated